depack

DEPACK AMBALAJ, TEMMUZ 03, 2018
ŞİRKET HABERLERİ

depack.com.tr Yeni Tasarımıyla Hizmetinizde!

depack.com.tr yeni tasarımıyla hizmetinizde görsel 1

Günümüzün en etkili iletişim ve paylaşım aracı kuşkusuz internettir. Firma, kurum ve şahısların internet siteleri sadece dijital vitrin değil, aynı zamanda yeni fırsatlar yaratma / yakalama platformudur. Bu vizyon dahilinde Depack, internet sitesini yenileme ihtiyacı duymuş olup yalın tasarımıyla birlikte online teklif iste sayfası ile siz değerli müşterilerimize ekran başında teklif isteme kolaylığı getirmiştir.

2007 yılında kurulmuş olan Depack, maksimum müşteri memnuniyetini güvence altına almak için kaliteyi sürekli stratejik hedef olarak benimsemiştir. Bu anlayışla, kuruluşundan itibaren teknolojiye yaptığı yatırımlar ile kapasitesini ve ürün kalitesini sürekli olarak arttırmakta ve geliştirmektedir.

depack.com.tr yeni tasarımıyla hizmetinizde görsel 3

Depack, kadrosunda yer alan ARGE, pazarlama ve satış departmanlarıyla paralel çalışarak piyasa ihtiyaç ve taleplerini sürekli dinlemektedir. Bu çalışmalar doğrultusunda üretim hatlarının optimize edilmesi, yeni hatlar ve ürünler geliştirlmesi ve kalitesi yükseltilmiş polimer yapıları ile üretim yapılması gibi konularda sürekli gelişim içerisindedir.

Bu çalışmalar sonucu Depack, yenilikçi bir ürün olan Bantlı Fileyi ve piyasada benzeri olmayan H Fileyi global pazara sunmuştur. İki ürünün de üretim hakları faydalı model patenti ile koruma altına alınmış olup, yüzde 100 yerli sermaye ile geliştirilmiş ürünlerdir.

depack.com.tr yeni tasarımıyla hizmetinizde görsel 2

BÜLTEN

Eposta bültenimize kaydolun!

Şirketimiz hakkında son duyurular ve sektörel gelişmelerden haberdar olmak isterseniz eposta bültenimize aşağıdaki bilgileri doldurarak kaydolabilirsiniz. (Vereceğiniz bilgiler sadece yeni bir içerik hazırladığımızda sizi bilgilendirmek için kullanılacaktır.)
SON EKLENEN BLOG İÇERİKLERİ
Ambalaj çözümlerimize dair fiyat teklifi almak ister misiniz?
Adres

Üçevler Mahallesi, Erenler Sokak No: 12 O/P Nilüfer, Bursa
Türkiye

Telefon

Ofis : +90 (224) 211 3700
Fabrika : +90 (224) 441 2454

Eposta

Ofis : info@depack.com.tr

Çalışma Saatleri

Pazartesi - Cuma : 08:00 - 18:00
Cumartesi : 08:00 - 15:00