depack

DEPACK AMBALAJ, ŞUBAT 12, 2020
ŞİRKET HABERLERİ

Depack yeni ürünü Kağıt Viyol ile
2020 Fruit Logistica Berlin'de

Depack Ambalaj 2020 Fruit Logistica Berlin Fuar Katılımı blog görseli

Depack Ambalaj, 6 | 7 | 8 Şubat 2020 tarihlerinde Messe-Berlin'de düzenlenen Fruit Logistica 2020 Fuarı'na katılmıştır. Sektörün önde gelen bu buluşmasında bir kez daha ülkemizi başarı ile temsil etmiş olan Depack, yeni ürünü Kağıt Viyolü görücüye çıkartmanın gururunu yaşamaktadır.

Yaş meyve / sebze üreticileri, dağıtımcıları, toptancıları, ambalajcıları ve tohum, makine, sistem üreticilerinin bir araya geldiği ve dünya ile buluştukları bu büyük organizasyonda Depack Ambalaj stant açarak ülkemizi temsil etme fırsatı bulmuştur. Depack, büyük ilgi gören yeni ürünü kağıt viyolleri bu fuarda tanıtmaya başlayarak 3 gün boyunca sektör ile alakalı binlerce kişiye duyurma fırsatı bulmuş; yüzden fazla firma ile doğrudan iletişim kurarak yerli / yabancı müşteri ağını genişletme adımları atmıştır. İhracat ağımızı genişletmekte olduğumuz şu günlerde bizlere ilgi gösterip zaman ayıran tüm değerli katılımcılara teşekkür ederiz.

2020 Fruit Logistica Berlin fuar katılımımızdan yeni ürün Kağıt Viyol blog görseli

Yaş meyve / sebze için yenilikçi bir kağıt ambalaj çözümü sunan Kağıt Viyol, geri dönüştürülebilir ve doğada çözünebilir olması sayesinde çevrenin korunmasına yardımcı olur. Kağıt viyolun bir diğer öne çıkan özelliği ise ürünlerinizin nemini koruması, iyi havalandırma sağlaması ve aşırı ısınmadan korumasıdır.

Çok yakında daha detaylı bilgi paylaşacağımız kağıt viyoller hakkında şimdiden bilgi almak için bizimle iletişime geçin ve sipariş detayları için sitemizi takip etmeye devam edin!


BÜLTEN

Eposta bültenimize kaydolun!

Şirketimiz hakkında son duyurular ve sektörel gelişmelerden haberdar olmak isterseniz eposta bültenimize aşağıdaki bilgileri doldurarak kaydolabilirsiniz. (Vereceğiniz bilgiler sadece yeni bir içerik hazırladığımızda sizi bilgilendirmek için kullanılacaktır.)
SON EKLENEN BLOG İÇERİKLERİ
Ambalaj çözümlerimize dair fiyat teklifi almak ister misiniz?
Adres

Üçevler Mahallesi, Erenler Sokak No: 12 O/P Nilüfer, Bursa
Türkiye

Telefon

Ofis : +90 (224) 211 3700
Fabrika : +90 (224) 441 2454

Eposta

Ofis : info@depack.com.tr

Çalışma Saatleri

Pazartesi - Cuma : 08:00 - 18:00
Cumartesi : 08:00 - 15:00